به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به نقل از خبرگزاری ایرنا، سیدمهدی ابطحی رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به «سرمایهگذاری برای تولید» افزود: نامگذاری امسال منطبق با نیاز اقتصاد دانش بنیان کشور است و باید اقدامات و فرهنگسازی مناسبی بهمنظور جذب هرچه بیشتر سرمایههای مردمی در این بخش صورت گیرد.
وی اظهار کرد: بکارگیری سرمایههای مردمی در شرکتهای دانش بنیان علاوه بر اینکه برای آنها سودآور است سبب میشود که سرمایه آنها برای ایجاد اشتغال جوانان هزینه شود که این کار به معنی فرهنگسازی درست در مسیر توسعه اقتصادی کشور است.
ابطحی با اشاره به اشتغال نزدیک به ۱۰ هزار جوان و دانشآموخته دانشگاهی در شرکتهای فناور و دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، اضافه کرد: تامین مالی برای این شرکتها در زمان حاضر بسیار اهمیت دارد و می توان از ظرفیت سرمایه های مردمی برای آن استفاده کرد.
وی با بیان اینکه سکوهای مالی نیز یکی از مسیرهای جذب سرمایهگذاری برای شرکتهای فناور هستند، تصریح کرد: این سکوها در زمان حاضر با ۴۷ درصد سود، تامین مالی میکنند اما اگر زمینه فرهنگی مناسبی ایجاد شود و مردم بدانند که در صورت سرمایهگذاری علاوه بر بازگشت سرمایه برای جوانان نیز اشتغالزایی میشود انگیزه بیشتری برای این کار پیدا میکنند.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، استفاده از ظرفیت دانش آموزان و دانشجویان بهعنوان سفیران فناوری و سازمانهای مردم نهاد را برای فرهنگسازی در این زمینه ضروری دانست و گفت: امسال از سمنهای استان اصفهان دعوت میکنیم تا با حضور در این شهرک با فعالیت شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور آشنا شوند.
ابطحی، همچنین با اشاره به فعالیت چند سکو و صندوق مالی و خطرپذیر خصوصی در استان اصفهان، اضافه کرد: امید است با توجه به شعار امسال شاهد افزایش صندوقهای خطرپذیر و سکوهای تامین مالی برای طرحهای فناورانه و دانش بنیان در استان باشیم.
ایجاد معاونت سرمایهگذاری در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
ابطحی، یکی از اقدامات شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در زمینه سرمایهگذاری برای تولید را اصلاح ساختار این شهرک و ایجاد معاونت «توسعه و سرمایهگذاری» در آن دانست و گفت: این معاونت به ارزیابی دارایی شرکتهای دانش بنیان و تامین منابع مالی آنها میپردازد و می تواند به ایجاد انگیزه و بستر مناسب برای سرمایهگذاری بر روی طرحهای شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور کمک کند.
وی، ایجاد سازمان توسعه و سرمایهگذاری برای استفاده از ظرفیتهای شرکتها بهمنظور ایجاد سرمایهگذاری در طرحهای فناورانه و همچنین ایجاد «منطقه بینالمللی نوآوری اصفهان» را از دیگر اقدامات شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در مسیر تحقق شعار امسال عنوان کرد.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه فاصله بین فکر، تصمیم و اجرا باید کم باشد، اظهار امیدواری کرد که این معاونت جدید هرچه زودتر بتواند در جهت اهداف تعیین شده فعالیت کند و کارکرد مناسبی داشته باشد.
ابطحی همچنین ایجاد و توسعه پارک علم و فناوری خصوصی را برای تحقق شعار امسال ضروری دانست و اظهار کرد: بیش از ۵۰ پارک علم و فناوری در زمان حاضر در کشور داریم که نقش آنها در اقتصاد ملی باید گسترش یابد زیرا در ثبات کشور نقش بسزایی دارند.
وی، یکی از کارکردهای مهم این پارکها را افزایش تابآوری کشور در برابر تحریمهای ظالمانه دانست و تصریح کرد: تشویق مردم و بخش خصوصی به سرمایه گذاری در بخشهای مولد و اشتغالزایی بهویژه در شرکتهای دانش بنیان و پارک های علم و فناوری و پرهیز از سرمایهگذاری در بخش های غیر مولد سبب رونق تولید در کشور میشود.
رهبر انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۴ را به «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری و تاکید کردند که جهش تولید و برطرف کردن مشکلات معیشتی در گرو تحقق سرمایهگذاری در تولید است.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر نقش زمینهساز دولت برای سرمایهگذاری مردم در بخش تولید، اظهار کردند: البته در جایی که مردم انگیزه یا توان سرمایهگذاری ندارند دولت میتواند به عنوان جایگزین و نه رقیب مردم، وارد میدان شود و سرمایهگذاری کند.
ایشان، لازمه تحقق سرمایهگذاری در تولید را ایجاد عزم و انگیزه جدی در دولت و مردم دانستند و گفتند: کار دولت، زمینهسازی و برداشتن موانع تولید و کار مردم، وارد کردن سرمایههای خرد و کلان خود در راه تولید است که در این صورت سرمایهها دیگر به سمت امور مضرّ همچون ارز و طلا نخواهد رفت و در این زمینه بانک مرکزی و دولت نقش مؤثری دارند.
تعداد بازدید : ۴۰ تاریخ: 1404/01/17
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.